Landkaart NL

Vind je eigen regio in de onderstaande landkaart, door op de clusters te klikken tot je de juiste punaise van jouw streek gevonden hebt.
In de regio-omschrijving staan de plaatsen vermeld, die onder de betreffende regio vallen. Door op de punaise en vervolgens op de regionaam te klikken, opent zich de regiokaart met alle stalletjespagina’s die bij ons bekend zijn.

Let op: dit zijn niet de punaises van stalletjes of boerderijen zelf, maar de regiopagina’s waaronder je alle tips kunt vinden.
Elke fietsbare regio in Nederland heeft een eigen regiopagina, wel of nog niet voorzien van een voorfietser(team).
Klik dus eerst op de naam van je regio helemaal door, om de regiokaart met tips te openen.

De actieve regio’s Westland, Salland, Krimpenerwaard, Noordoost-Brabant, Oostland, Westfriesland, West-Brabant, Goeree-Overflakkee, Noordoost-Groningen, Zuidwest-Drenthe, Gelderse Vallei en Eemland, Achterhoek, Arnhem en omstreken, Kromme Rijnstreek, Altena en Lopikerwaard (in chronologische volgorde van activering) hebben een eigen submenu met daarin meer informatie over de activiteiten die de voorfietsers organiseren, blogs, fietsverhalen en de link naar een eigen Facebookgroep. Klik en ontdek het zelf!

Heb je een tip die nog niet op de regiokaart staat? Tip ons een stalletje…

* Let op: Vanwege de coronacrisis kan informatie over openingsdagen en -tijden op onze regiokaarten afwijken van de werkelijkheid. Vanwege zonuren en droogte kunnen ook de seizoenen en de hoeveelheid aanbod van bepaalde producten afwijken.

 

Zie je tussen de bovenstaande tekst en deze regel geen kaart? Probeer het dan eens in een andere browser of ververs de pagina.