Tip ons een stalletje!

De regiokaart Krimpenerwaard start 16  oktober 2019 met Fietsen voor mijn eten. De kaart van de Krimpenerwaard is dus nog minimaal gevuld met adressen.

Wil je meewerken aan een gevulde kaart? Word meefietser door je aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur je tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds oktober 2019. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heb je een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wil je een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef jouw informatie door.

**** Heb je een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wil je deze verwijderd hebben? Stuur dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

Laatste blogs uit de regio

Laatste nieuws uit de regio