Tip ons een stalletje!

De regio Krimpenerwaard is op 16  oktober 2019 gestart met actief Fietsen voor mijn eten. De kaart van de Krimpenerwaard is al redelijk gevuld met adressen, mede door de Foodkaart die voorfietser Arike Mijnlieff vanuit haar initiatief Proef de Krimpenerwaard al ontwikkeld heeft.

Wil je meewerken aan een gevulde kaart? Word meefietser door je aan te melden via de  ‘Landelijk’-pagina. Of stuur je tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds oktober 2019. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heb je een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wil je een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef jouw informatie door.

**** Heb je een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wil je deze verwijderd hebben? Stuur dan een e-mail naar krimpenerwaard@fietsenvoormijneten.nl.  

Laatste blogs uit de regio

Langs ‘s Heeren wegen

Voorjaar is op komst! Een groene waas wordt langzaam zichtbaar aan de bomen, de bloemen van de daslook verheffen zich in al haar pracht en vogels zingen het hoogste lied op zoek naar een geschikte partner. De tijd dat sapstromen weer op gang komen en v …

Laatste nieuws uit de regio

Aankomende events