Jules 

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van de Noordoost Brabant is momenteel nog minimaal gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Stuur dan uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij. Voorfietser Miranda van de Wouw verzamelt en deelt ook tips in de Facebookgroep Fietsen voor m’n eten – Noordoost-Brabant.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar noordoostbrabant@fietsenvoormijneten.nl.  

Laatste nieuws uit de regio