Padme 
Padme 

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van Salland is momenteel volledig gevuld met adressen die bij ons bekend zijn. Ook kun je onder de kaart makkelijk filteren in de informatie over assortiment, seizoen, teeltsoort, plaatsnaam, openingsdagen en betaalmiddelen. 

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

 

Laatste blogs uit de regio

Laatste nieuws uit de regio

Noaberhaptrap: Uittrapje Salland 29/5/2019

Even een uittrapje in Salland… 🎉🚴🏼‍♀️💨 Bedankt voor de eerste boodschappen Kleinlangevelsloo – Supermarkt in het Bos! #fietsenvoormijneten #noaberhaptrap