AWF 
Jules 

Tip ons een stalletje!

De regiokaart van de West-Brabant is momenteel nog niet volledig gevuld met adressen. Voorfietser Petra Wevers roept je op mee te werken aan een gevulde kaart. Stuur jouw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heb je een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wil je een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef de informatie door.

**** Heb je een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wil je deze verwijderd hebben? Stuur dan een e-mail naar westbrabant@fietsenvoormijneten.nl.  

Laatste nieuws uit de regio

Aankomende events

Laatste mediaberichten uit de regio