Ik sponsor als consument (Let op: van elke transactie wordt € 0,35 van de sponsorbijdrage afgehaald voor transactiekosten)

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1.00

Is Fietsen voor m’n eten voor jou een waardevol platform? Word sponsor!

Een initiatief als Fietsen voor m’n eten sponsoren, is het overwegen waard.
Je levert dan een bijdrage aan de verspreiding en het actueel houden van informatie over het kopen van eten bij stalletjes langs de weg, boerderijen, kwekerijen en kleine winkels. Ook worden ideeën verzameld en gedeeld over plasticverbruik verminderen, voedselverspilling tegengaan, duurzaamheid en eerlijke prijsstelling voor de voedselproducenten.

Sponsoren als consument

Als consument kun je wellicht geld besparen op je dagelijkse eten, door te gaan fietsen voor je eten. Bovendien motiveert het idee achter Fietsen voor m’n eten om vaker in beweging te komen, heerlijk buiten en gewoon gratis. En misschien bespaar je dan ook wel tijd, doordat je het fietsen en het boodschappen doen, combineert.

Wat krijg je ervoor terug als consument? De top 3:

  1. Een verzamelpunt van actuele informatie (gemak, tijd- en geldbesparing)
  2. Vertier en vermaak
  3. Sociale verbinding

Ik sponsor als consument (Let op: van elke transactie wordt € 0,35 van de sponsorbijdrage afgehaald voor transactiekosten)

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1.00

Waar wordt het sponsorgeld bij Fietsen voor m’n eten aan besteed?

  • Kosten als hosting en onderhoud voor de website, administratie en organisatie
  • Investeringen in uitbreidingen en gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Investeringen in marktonderzoek en promotie- en P.R.-middelen om Fietsen voor m’n eten en de aanbieders op de regiokaart beter zichtbaar te maken
  • Toekomstplannen: het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke app.
  • De kosten voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, die nog niet bedacht zijn…

Nog vragen voordat je op de sponsorknop drukt? Mail info@fietsenvoormijneten.nl en je krijgt antwoord.

Onwijs bedankt voor jouw sponsorbijdrage!

Geen geld, maar toch je bijdrage leveren? Deel dan zoveel mogelijk deze website en de berichten die wij verspreiden via de verschillende social mediakanalen, met anderen.

En wil je meer betekenen voor dit platform? Er worden regelmatig vrijwilligers gevraagd voor het helpen bij activiteiten, het vullen en actueel houden van de website en andere hand- en spandiensten. Meld je aan voor de vrijwilligerslijst via info@fietsenvoormijneten.nl.

Ook zoeken wij tips over stalletjes langs de weg, boerderijen, kwekerijen en kleine winkeliers waar je eten kunt kopen. Deel de tips via het tipsformulier.

Voor het kunnen opzetten van groepen in andere regio’s zoeken we Voorfietsers. Meld je aan via de volgende pagina: www.fietsenvoormijneten.nl/landelijk.

Onze dank is groot!