Boerderijwinkel Ut Eèrepelschuurke

Op de boerderij van Kees en Rian Roelen kunt u in hun nostalgische boerderijwinkel “ut èèrepelschuurke” in Zevenbergen aardappelen, uien, winterwortelen en scharreleieren kopen uit een boerderijautomaat. Hun agrarisch bedrijf staat onderaan de Achterijk, tussen Zevenbergsche Hoek en Zevenbergen, een heerlijke dijk door de polder, om op te fietsen.

Jarenlang hebben Kees en Rian hun aardappelen aan huis verkocht op de ouderwetse manier. Om buiten de openingstijden van de winkel toch producten te kunnen blijven verkopen, werd besloten om een boerderijautomaat aan te schaffen. Dit soort automaten is op dit moment erg in opkomst. De automaat wordt dagelijks aangevuld. De producten worden geteeld op eigen land en kunnen daardoor elke dag vers in de boerderijautomaat aangeboden worden. Voor smaakvolle aardappelen moet u bij boerderijwinkel “ut èèrepelschuurke” zijn!

Deze boerderijwinkel ligt aan de Bloemendaalse polderfietsroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld.

Achterdijk 89
4761 RC Zevenbergen
T: +31 (0)6 53 46 68 41
E: rian.roelen@outlook.com

StaltypeAutomaat, Op het erf, Stalletje
AssortimentAardappelen, Eieren, Groente, Uien, Winterpeen
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag, 7 Zondag
Openingstijden

Automaat is alle dagen: 07:00 - 22:00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin