Brood van Kaatje

Brood van Kaatje

Mijn passie voor brood bakken heeft eind 2016 een vlucht genomen. Tijdens mijn professionele bakkers opleiding in 2017 ben ik nog meer betoverd geraakt door het ambachtelijke proces van het maken van het lekkerste en mooiste brood.
Écht brood, vanuit de oorsprong. Teruggaan naar de basis in grondstoffen en vaktechnieken. Met mijn eigen desem, handgemaakt, lange rijstijden en bakken op de stenen vloer. Hoe mooi kan het zijn!
Het resultaat… heerlijk geurend en smakelijk brood vol aroma met een lekkere knapperige korst. Brood waar je blij van wordt!
Mijn liefde voor dit brood deel ik graag en daarom bak ik ook brood voor jou. Vanaf het nieuwe jaar iedere zaterdag. Geïnteresseerd? Stuur mij dan een bericht met je e-mailadres of je mobiele nummer en vraag naar de ‘broodnodige’ informatie. Volg mij via facebook: https://www.facebook.com/broodvankaatje/

Weekbericht woensdagavond
* Je ontvangt een whatsapp (of e-mail) met wat ik zaterdag ga bakken.
Bestellen donderdag tot 22:00 uur
* Bestellen kan d.m.v. beantwoorden van mijn weekbericht. Je ontvangt van mij altijd een bevestiging van je bestelling. Zo niet, reclameer dan even, misschien is er iets niet goed gegaan.
* Zet bij je bestelling als je wilt afhalen bij Kaasboerderij Hoogerwaard in Ouderkerk aan de IJssel
Afhalen zaterdag tussen 11:00 en 12:30 uur
* Dreef 62 of Kaasboerderij Hoogerwaard, Lageweg 45 in Ouderkerk aan de IJssel
Betalen kan contant bij afhalen of via een betaalverzoek
* Als je afhaalt bij Kaasboerderij Hoogerwaard dan betaal je standaard via een betaalverzoek.
Assortiment – een paar voorbeelden
Frans Wit – Meergranen met zaden en pitten – Volkoren gedecoreerd met maanzaad, vlokken of zaden mix – Stokbrood (naturel, bruin, volkoren)
Verder bied ik regelmatig heerlijk gevulde hartige of zoete broden en/of wat lekkers aan zoals kokosbollen, roomboter koekjes, brownies, kanelbullar, fudge, etc.
Het brood wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het (meestal Franse) bloem en de melen die ik gebruik zijn zonder toevoegingen. Het tarwe volkorenmeel en rogge volkoren meel en roggebloem is steengemalen en haal ik bij de molen vandaan (momenteel de Windotter in IJsselstein). Verder gebruik ik mijn eigen verse desem wat ik zelf onderhoud. In het brood zit meestal tussen de 20 tot 40% vers desem. Daarnaast gebruik ik een heel klein beetje (0,3%) gist om mijn deeg op weg te helpen voordat het de hele nacht de koeling in gaat om lekker verder te fermenteren en nog meer smaak en aroma te ontwikkelen. Daarnaast gebruik ik behalve Perkouws leidingwater tot slot nog gejodeerd zeezout.

Eet smakelijk!
Karin

Dreef 62,
2825 AP Berkenwoude

StaltypeWinkel
AssortimentBanket, Brood, Brownies, Bruin, Frans wit, Gebak, Graanproducten, Hartig brood, Kanelbullar, Koek, Kokosbollen, Meergranen met zaden en pitten, Naturel, Roomboter koekjes, Stokbrood, Volkoren, Volkoren gedecoreerd met maanzaad, vlokken of zaden mix, Zoet brood
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen6 Zaterdag
Openingstijden

zaterdag 11:00 - 12:30 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Via een betaalverzoek/Tikkie