De Bisschopsmolen

Een normaal brood bakken is in principe geen hogere wiskunde. Maar een speltbrood bakken… dat is andere koek. Wat je nodig hebt is bloem, meel, water, desem en zout. En tijd. Veel tijd. Je moet het deeg kneden, veel laten rusten, verdelen, opbollen en platdrukken, laten na rijzen en dan pas bakken. Dat doe je niet in twee uur. Daar trekken we gewoon twee dagen voor uit, omdat we weten dat dit tot de meest optimale resultaten leidt. Omdat we ons vak verstaan en weten dat ambachtelijk gebakken brood het meest gezonde brood is. En nog lekker ook. Bijzonder lekker.

Stenenbrug 3
6211 HP Maastricht
043-3270613

StaltypeWinkel
AssortimentAppelflappen, Appeltaart, Brood, Chocolade, Eierkoeken, Gebak, Koek, Snoep
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag, 7 Zondag
Openingstijden

Dinsdag 09:00 tot 18:00 uur
Woensdag 09:00 tot 18:00 uur
Donderdag 09:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 18:00 uur
Zondag 10:00 tot 17:00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant