Freek Amp

Graag willen wij ons aan u voorstellen en u een impressie geven van ons bedrijf. Wij zijn Freek en Marleen Ampt, beiden geboren en getogen Coorndijkers.
In 1990 hebben wij de veehouderij tak van de ouders van Freek overgenomen en zijn we gestart als gewoon agrarisch bedrijf. Al snel daarna zijn wij de natuurlijke kant op gegaan. Hoe dat zo kwam? Nou gewoon, omdat we er achter kwamen dat het veel beter werkt om met natuur te werken dan ertegen te vechten.
Vanaf 1 augustus 2001 is ons bedrijf officieel biologisch. Ons bedrijf voldoet aan de door Skal opgestelde richtlijnen voor een biologische veehouderij. Ieder jaar worden wij door Skal gecontroleerd. Er is een aangekondigde inspectie, waarbij de controleur onder andere de boekhouding doorloopt. Hij controleert de mestbonnen en de veearts registraties. Naast een aangekondigde inspectie zijn er ook de onverwachte bezoeken, waarbij de controleurs de stallen instappen om te kijken hoe de dieren erbij lopen of wat ze op dat moment te eten krijgen.

Westdijk 6
3267 LV Goudswaard
Tel.: 0186-693501

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentGevogelte, Lamsvlees, Rundvlees, Varkensvlees, Vlees
TeelttypeBiologisch/ekologisch
SeizoenJaarrond
Openingsdagen3 Woensdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

woensdag van 14.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant