Friesvleespakket

Friesvleespakket staat voor het leveren van top rund- en lamsvlees tegen een gunstige prijs. Wij staan voor: Traceerbaar vlees, Aanbod van bijna alle vleessoorten afkomstig van het lam en rund, Rundvlees afkomstig van het aloude Fries Hollandse ras, Lamsvlees van het Texels ras, Slager en leveranciers uit de regio, Geen biologisch certificaat. Wij onderschrijven en praktiseren de beginselen van biologisch boeren. Echter een biologisch certificaat vereist dat de slager en andere leveranciers 100% biologisch zijn. Dit is bij ons in de regio niet het geval en het zou voor u een aanzienlijke prijsverhoging betekenen.

Bitgumerdyk 24
9036 VS Menaam
tel. 0518 462641

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAdvocaat/eierroom, Bier ( 0% alcohol), Boerderij-ijs, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Geschenkpakketten, Honing, Kaas, Lamsvlees, Noten en Chips, Peulvruchten, Rundvlees, Snoep, Vlees, Wijn
TeelttypeBiologisch/ekologisch
SeizoenJaarrond
Openingsdagen6 Zaterdag
Openingstijden

Zelfbediening
Wilt u gebruik maken van onze winkel op een tijdstip dat het u uitkomt, dan hebben we een uniek aanbod voor u.
U krijgt van ons de code van de winkel. Met deze code kan de sleutel verkregen worden. De klant krijgt ons vertrouwen en kan zichzelf bedienen uit de vriezer, en ontvangt thuis de factuur. Mocht u belangstelling hiervoor hebben neem dan contact met ons op.

Geaccepteerde betaalmiddelenContant