Halsebroek Wagyus

Halsebroek Wagyus is gevestigd op het mooie landgoed Beukenhorst in het landelijke dorp Esch. Frank en Judith van de Ven zijn hier in 2004 gestart met een agrarisch bedrijf met als hoofdactiviteit de opfok van jongvee voor melkveehouders. Op dit moment heeft het bedrijf ca. 240 opfokplaatsen voor jongvee van 0 – 2 jaar en is het zelfvoorzienend in de ruwvoervoorziening. Daarnaast worden er suikerbieten, luzerne en mais geteeld en zijn wij actief op het gebied van natuurbeheer. Sinds 2010 zijn wij naast de opfok van jongvee gestart met het fokken van de welbekende exclusieve Japanse Wagyus.

Het exclusieve vlees van de Wagyu runderen is bekend vanwege zijn speciale smaak en malsheid. Het geheim van het Wagyu vlees ligt in de hoge mate van marmering, oftewel het aantal vetadertjes die door het spiervlees lopen. Hoe meer van die adertjes, hoe beter en smakelijker het vlees!

Het smaakvolle en exclusieve Wagyu rundvlees is een kostbaar ingrediënt voor de betere keuken, een aantal toprestaurants serveren dit exclusieve vlees. Doordat het hoog gemarmerde vlees veel smaak van zichzelf heeft, heeft het niet zoveel nodig, maar verdient het met veel zorg en toewijding te worden bereid.

Halsebroek 2
5296 PA Esch
06-44932292
info@wagyus.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentRundvlees, Vlees
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen7 Zondag, Alleen op reservering, Op afspraak
Openingstijden

Zaterdagmiddag 13:00 -17:00uur
of op afspraak: 06-44932292 of via app.

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin