Hoogelandse Boerenzuivel

In het gehucht “Hoogelande” dicht bij Middelburg in Zeeland staat ons melkveehouderij bedrijf. We hebben momenteel zo`n 60 melkkoeien in de stal. Zestig wandelende melkfabriekjes, die ons dagelijks trouw emmers vol kostbare melk leveren. Gras en mais erin, melk eruit, rechtstreeks naar de 400-literketels in onze zuivelkamer. Daar, in onze moderne machines produceren wij vele liters zuivel per week.

In 1998 zijn wij begonnen met het verzuivelen van een gedeelte van onze eigen melk. Op ambachtelijke wijze verwerken we de melk van de koeien tot vloeibare zuivel. Allereerst zijn we  gestart met de ouderwetse standyoghurt. Dat is de dikke yoghurt die men vroeger maakte.

In de loop der jaren is het assortiment aardig uitgebreid. Alle producten worden bereid van verse melk (direct van de koe) en alles is gepasteuriseerd voordat het in de fles verdwijnt!

We verkopen de producten in onze eigen boerderijwinkel. Maar het grootste gedeelte wordt op andere kaasboerderijen, supermarkten en boerderijwinkels verkocht. Verse  zuivel die we zelf in onze koelwagen bij onze afnemers afleveren.

En dat zijn er nogal wat: 25 (boerderij)winkels en supermarkten, verspreid over heel Zeeland, hebben onze producten op de schappen.

Je merkt dat mensen toch weer op zoek zijn naar de smaak van vroeger. Puur natuur. En zo willen we het zelf ook.

Hogelandseweg 4
4364 SB Grijpskerke
Tel: 0118-624812

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAppelsap, Babbelaars, Boerenjongens, Boter, Brandewijn, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit/vruchtensappen, Hangop, IJs, Jams, Kaas, Karnemelk, Mayonaise, Melk, Streekproducten, Yoghurtijs, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Op woensdag: gesloten
Maandag tot en met zaterdag:
Van 9.00 uur tot 17.00 uur
(tussen 12.00 en 13.00 uur eten wij)
In de maanden oktober tot en met april zijn wij op dinsdag, vrijdag en zaterdag open. Zondag: gesloten

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin