IJs en zuivelboerderij De Kleine Hope

Wij zijn Kees en Dikkie van Ginkel. Samen met onze 5 kinderen wonen wij met veel plezier op “De Kleine Hope” Deze boerderij is al sinds 1957 een agrarisch bedrijf met koeien. In 2000 hebben wij het bedrijf overgenomen van Kees z’n ouders. We hebben het bedrijf met 30 koeien voortgezet. Eind 2000 zijn we begonnen met onze Landwinkel om zo onze ambachtelijke producten aan de man te brengen.
Kees zorgt ervoor dat de koeien elke dag 2 keer gemolken worden. Een gedeelte hiervan gebruiken we voor het bereiden van onze producten; de rest wordt met een tankauto opgehaald en naar de melkfabriek gebracht. Onze koeien lopen een groot gedeelte van het jaar buiten. In de winter staan ze op stal. Om ervoor te zorgen dat ze ook in de winter te eten hebben, zorgt Kees in de zomer voor het aanleggen van een wintervoorraad. De koeien eten vooral gras en maïs.
De bereiding van de producten gebeurt in onze geheel vernieuwde bereidingsruimte. Deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van hygiëne.

Hopeseweg 25
3927 CS Renswoude
T: +31(0)343 481 283
E: info@dekleinehope.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBloem en meel, Boerderij-ijs, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Boter, Cadeautjes, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit/vruchtensappen, Geschenkpakketten, Honing, Jams, Karnemelk, Likeurette, Non-food, Roomboter, Scharrelroom, Snoep, Vla, Vruchtenyoghurt, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 3 Woensdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

dinsdag en woensdag 13.30 - 18.00 uur
vrijdag 9.30 - 18.00 uur
zaterdag 9.30 - 16.00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelen