Kaasboerderij De Buitenhoeve

Leuk je te ontmoeten!
Wij heten u van harte welkom op onze kaasboerderij. Het bedrijf wordt gerund door Aico, Kirsten, Kees en Sija. Wij verzorgen met veel passie en plezier voor onze 60 melkkoeien met daarbij behorend jongvee.
Zodra het weer het toelaat gaan onze melkkoeien lekker naar buiten, op warme zomerdagen lopen ze s’ nachts buiten. Ook de droge (hoge zwangere) koeien en het oudere jongvee loopt zomers buiten op een van onze percelen buitenaf, waaronder de uiterwaarden in Tuil.
De koeien worden gemolken met een melkrobot. De melkrobot draait dag en nacht, de koeien kunnen hierdoor zelf bepalen wanneer ze willen eten en gemolken willen worden.
De melk van onze koeien wordt verwerkt tot echte boerenkaas en boerderijzuivel. De boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk en geeft een hele authentieke smaak. Wij hopen u graag te ontmoeten op onze boerderij.

Buitenweg 65
4175 AR Haaften
T: +31 (0) 6 50 93 44 50
E: kaasboerderijdebuitenhoeve@gmail.com

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBier ( 0% alcohol), Bloem en meel, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Broodmixen (diverse), Chocolade, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Dressings, Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Kaas, Karnemelk, Komijnenkaas, Kruidenkaas, Likeurette, Melk, Mosterd, Noten en Chips, Oud-Hollands snoep, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Scharrelroom, Siroop, Snoep, Vla, Vlees, Vruchtenyoghurt, Zuivel
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Woensdag: 13:00 - 17:00 uur
Donderdag en vrijdag: 09.00 - 12.00 / 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 15:00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant