Kaasboerderij Ter Nisse

Ons melkveebedrijf is gelegen aan de rand van Nisse en gevestigd in een authentieke Zeeuwse boerderij.

We melken ongeveer 40 koeien en hebben daarnaast ook zo’n 40 stuks jongvee.

De oppervlakte van ons bedrijf is ongeveer 40 ha. Een gedeelte van deze grond hebben wij in gebruik van Natuurmonumenten en is gelegen in het heggengebied van Nisse. Gemaaid wordt er pas laat in het seizoen, zodat de vogels rustig kunnen broeden.

Onze eigen weilanden zijn omringd met meidoornhagen en er liggen veedrinkputten in, zodat het mooi aansluit bij het heggengebied.

Onze kaasboerderij is gelegen in het Nationaal landschap Zak van Zuid-Beveland, een gebied met een cultuurhistorische betekenis. Zeer karakteristiek voor dit gebied zijn de polders met hun bloemdijken, kreken, welen, kleine dorpen en solitaire grenslinden.

Wandelend of op de fiets kunt U de “Zak” prima verkennen. Diverse fiets– en wandelroutes zijn uitgezet om dit unieke gebied te beleven en te proeven.

Zuidweg 8
4443 AB Nisse
Tel: 0113-649797
E mail: info@kbternisse.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
Assortiment30+ kaas, Aardappelen, Appelsap, Babbelaars, Bier (alcoholisch), Bieslookkaas, Boerderij-ijs, Boerenvla, Bonbons, Chocolade, Chutney, Delicatessen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fenegriek, Gerookte boerenworst, Geschenkpakketten, Graanproducten, Honing, IJs, Jams, Kaas, Kaaspakketten, Karnemelk, Knoflookkaas, Koek, Komijnenkaas, Kruidenkaas, Kruidnagelkaas, Melk, Mosterd, Noten en Chips, Peren, Sauzen en smaakmakers, Smeerkaas, Snoep, Stoofperen, Streekproducten, Uien, Vruchtenyoghurt, Wijn, Worst, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 – 12:15 uur en van 12:45 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 15:00 uur
Zondag: gesloten

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin