Kaasboerderij van Leeuwen en van Doesburg

Ruim 30 jaar geleden is de familie van Leeuwen begonnen met kaasmaken. De kaas en enkele aanverwante artikelen worden in de vroegere stal verkocht. Er is begonnen met een tafel met daarop een kaasplank en kaasmes.

In afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid met een uitgebreid kaasassortiment en daarnaast veel streekproducten, cadeauartikelen, zuivel en vlees. En in het weekend vers brood.

In 2005 is de kaasboerderij verder gegaan als Kaasboerderij Van Leeuwen-van Doesburg. Dirk en Ria van Doesburg zijn het bedrijf komen versterken en wonen op de boerderij

In januari 2020 is het bedrijf definitief  overgenomen door Dirk en Ria van Doesburg.  De naam van het bedrijf is hetzelfde gebleven.

Hamseweg 4
4101 NT Culemborg
T: +31 (0) 345 524 098
E: kaasboerderijculemborg@gmail.com

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
Assortiment30+ kaas, Advocaat/eierroom, Appelsap, Boerenjongens, Boter, Brandewijn, Brood, Broodmixen (diverse), Cadeauartikelen, Cakemix, Cakemixen (diverse), Chocolade, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Graanproducten, Honing, Jams, Kaas, Kaas van de boer/gepasteuriseerd, Kaaspakketten, Karnemelk, Kerstpakket, Knoflookkaas, Komijnenkaas, Kruidenkaas, Kruidnagelkaas, Melk, Mosterdkaas, Muesli, Non-food, Slagroom, Snoep, Truffelkaas, Vruchtenyoghurt, Wijn, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin