Landwinkel Boer Spierings

Welkom op onze website Al meer dan 30 jaar hebben wij een bedrijf aan de Oijenseweg in Oss, onder de naam Boer Spierings en Landwinkel Boer Spierings. We melken hier koeien, rond 1990 is daar een sierviskwekerij bij gekomen. Na het bouwen van een nieuwe moderne stal voor de melkkoeien, zijn wij onze de melk die de koeien produceren gaan verwerken tot kaas en consumptiemelk. Ook zijn wij Brandrode zoogkoeien gaan houden. We verkopen van deze koeien het vlees. Deze producten verkopen we in onze Landwinkel onder het merk Boer Spierings.

Naast onze eigen producten verkopen wij in de Landwinkel (h)eerlijke producten uit de streek of van onze collega Landwinkel boeren.

U kunt een kijkje nemen op onze site om te kijken wat wij allemaal doen op ons bedrijf, maar natuurlijk hopen wij u snel te mogen begroeten in onze Landwinkel.

Oijenseweg 284
5346 JG Oss
T: +31 (0) 412 450 459
E: info@boerspierings.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardbeien, Appels, Asperges, Bier ( 0% alcohol), Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Erwtensoep / Snert, Fruit, Fruit/vruchtensappen, Geschenkpakketten, Honing, Jams, Kaas, Kastanjechampignons, Kersen, Peren, Pruimen, Rundvlees, Salades, Thee (drank), Varkensvlees, Vlees, Wijn
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Di t/m Do: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 – 20:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00

Geaccepteerde betaalmiddelenContant