Landwinkel Elenbaas

De landwinkel met de boomgaarden (25ha) zijn gelegen op de scheiding van Walcheren en Zuid Beveland. Deze polders zijn nog relatief jong en de laatste is in 1950 ingepolderd. Deze polder kenmerkt zich door de jonge zeeklei en is rijk aan kalk en andere unieke mineralen die onmisbaar zijn voor de groei van fruitbomen en waar natuurlijk heerlijke vruchten van kunnen groeien.

In onze boomgaarden telen wij kersen, appels, peren, pruimen en aardbeien. Deze vruchten worden met zorg geplukt, bewaard en verpakt voor de verkoop.

Naast ons fuitteeltbedrijf hebben wij een Landwinkel waar naast AGF ook de heerlijkste streekproducten verkrijgbaar zijn zoals verschillende soorten jam, vruchtensappen bier, wijn, broodmeel, kaas en nog veel meer.

Langeweg 34
4341 RE Arnemuiden
T: +31 (0)118 603337
E: zeeuwsekers@kpnplanet.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardbeien, Advocaat/eierroom, Appels, Appeltap, Bier ( 0% alcohol), Bier (alcoholisch), Bloem en meel, Bloemkool, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Broodmixen (diverse), Champignons, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Fruit/vruchtensappen, Graanproducten, Groente, Jams, Kaas, Kersen, Non-food, Openhaardhout/kachelhout, Paddenstoelen, Peren, Pruimen, Schapenwol, Sla, Uien, Wijn, Wortelen, Zuivel
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Maandag t/m woensdag en vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin