Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

John, Marijke en hun kinderen, Monique, Gréanne en Pieter van Middelaar, heten u van harte welkom bij hun Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom .
Hun boerenbedrijf, Landwinkel en Schenkerij is gelegen in het midden van het land in de Provincie Utrecht. Vlakbij Amersfoort, in de wijken Nieuwland & Vathorst.
Langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen (Bunschoten) hebben zij twee bedrijven. Het primaire bedrijf De Kastanjeboom op nummer 273 met o.a. koeien, varkens en schapen en de boerderij op nummer 281 die zij zelf bewonen met daarbij op het erf de Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom. Zij verkopen er hun fruit en fruitdranken. U kunt er ook terecht voor een heerlijk stukje vlees of zuivel.

Zevenhuizerstraat 281
3751 LC Bunschoten
T: +31 (0)33 456 44 57
E: info@dekastanjeboom.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Appels, Bloem en meel, Boerderij-ijs, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Boter, Brood, Broodmix, Dranken (niet alcoholisch), Droge worst, Eieren, Fruit, Fruitmand, Fruitsappen, Geitenkaas, Geitenmelk, Geschenkpakketten, Groente, Horecagelegenheid, Kaas, Karnemelk, Komijnenkaas, Kruidenkaas, Kwark, Melk, Non-food, Peren, Pruimen, Rundvlees, Schapenkaas, Snoep, Uien, Vla, Vlees, Vruchtenyoghurt, Worst, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch, Gangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag, 7 Zondag
Openingstijden

Januari t/m maart:
Donderdag t/m zaterdag: 11:00 - 17:00 uur
April t/m december:
Donderdag t/m zondag 11:00 - 17:00 uur.
Overige tijden op afspraak.

Geaccepteerde betaalmiddelenContant