Landwinkel Schurenhof

Landwinkel, terras, VVV en kanoverhuur

Familie Meijers-Tegels heet levensgenieters van harte welkom op Boerderijhoeve Schurenhof.

De monumentale boerderij is gelegen vlak langs de Roer en aan de rand van het mooie dorpje Vlodrop. Vlakbij, aan de oevers van de Roer, woont de bever en ook het ijsvogeltje laat zich er regelmatig zien. Door bij ons een kano te huren en van Vlodrop naar St. Odiliënberg te varen bent u getuige van het prachtige Roerdal.

Schurenhof kenmerkt zich door de gezellige, nostalgische sfeer en veel natuurschoon rondom de twee eeuwen oude boerderij. Op de binnenplaats ligt een idyllisch terras waar u kunt genieten van rust en de Limburgse gezelligheid. Ook binnen in ons “Kippenhok” heerst een ongedwongen sfeer, u kunt er bij slecht weer terecht.

Naast VVV-agentschap en landwinkel gespecialiseerd in streek- en ambachtelijke producten is Schurenhof een gemengd agrarisch bedrijf. Op de boerderij worden scharrelkippen, schapen en ander kleinvee gehouden. Er zijn dieren en aanverwante producten te koop en voor de kinderen is er altijd afleiding bij de konijntjes of geitjes.

Wij verkopen producten uit eigen teelt en ons bedrijf doet mee aan het project bloeiend bedrijf. Akkerranden worden ingezaaid met o.a. veldbloemen, dit zorgt voor een functionele biodiversiteit. Goed voor het milieu en een fraai landschap. Door de uitbundige bloei worden enorm veel insecten aangetrokken zoals bijen en lieveheersbeestjes. Een imker uit de streek plaatst bijenkasten op deze percelen. Een prachtige honing is hiervan het resultaat.

Een bezoek aan Schurenhof is de moeite waard. Kom eens een bezoekje brengen, wij liggen op de geluksroute.

Wij staan voor u klaar.

De teamleden van Schurenhof

 

Grootestraat 49 (aan de Roerbrug) | 6093AK Vlodrop
Telefoon: 0475-4033
Email: info@schurenhof.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAdvocaat/eierroom, Bier (alcoholisch), Boerenkaas/rauwmelksekaas, Chocolade, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Fruitsappen, Groente, Honing, Horecagelegenheid, Jams, Kaas, Sauzen, Schapenwolcrème, Snoep, Wijn, Zuivel
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag, 7 Zondag
Openingstijden

Openingstijden t/m 2 maart 2020. Seizoen (zodra het weer omslaat)

Maandag Gesloten 12.30 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur. idem
Woensdag 09.00 - 18.00 uur. idem
Donderdag. 09.00 - 18.00 uur. idem
Vrijdag. 09.00 - 18.00 uur idem
Zaterdag. 09.00 - 17.00 uur idem
Zondag Gesloten 10.00 - 17.00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin