Landwinkel Weststrate

De landwinkel Westrate vindt u aan de Sandberglaan 10 te Middelburg. Een deel van de grote opslagschuur is omgetoverd tot een fraai winkelpand, waar u een groot assortiment (h)eerlijke producten vindt.

Milieubewuste teelt

Op het fruitbedrijf van familie Provoost houdt Harry zich voornamelijk bezig met de boomgaard, waarin appels en peren worden geteeld. De appels en peren worden op milieubewuste wijze geteeld. Dat betekent dat er zo min mogelijk gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen worden toegepast en zo veel mogelijk met natuurlijke vijanden wordt gewerkt. Alleen wanneer het echt noodzakelijk is, wordt er ingegrepen. Zo kan er bijvoorbeeld kalk aan het water worden toegevoegd, wat de groei van de bomen bevordert. Een arbeidsintensief proces, maar wel met een verrukkelijk resultaat: gezond fruit met een heerlijke volle smaak!

Vertrouwd vlees

Naast het heerlijke fruit uit eigen boomgaard biedt Landwinkel Weststrate u een bijzonder assortiment boerderij- en streekproducten uit Walcheren (Zeeland) en van collega´s uit andere regio’s aan. Bijvoorbeeld vlees van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve. Het rundvlees komt van runderen die op hun eigen boerderij zijn opgegroeid. Ze worden gevoerd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die ze op het land van hun boerderij verbouwen, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Ze gebruiken in het voer geen diermeel, groeibevorderaar of antibiotica. Dat proeft u!

Fietscafé

Sinds voorjaar 2015 zijn wij aangesloten bij de Fietscafé’s van de VVV. Op de nieuwe knooppunten fietsroutekaarten staan wij dan ook vermeld.

U kunt bij ons een rustmomentje nemen tijdens het winkelen of uw fietstocht! Terwijl uw kinderen zich even uit kunnen leven in de trampolinetuin, kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie/thee of een glaasje pure fruitsap! Cake erbij en genieten van de vrije natuur of de sfeervolle Landwinkel! (En ondertussen laad uw elektrische fiets op aan het oplaadpunt!)

Toilet aanwezig.

Sandberglaan 10
4333 SB Middelburg
0118 - 615584

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Advocaat/eierroom, Appels, Banket, Bloem en meel, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Brood, Broodmixen (diverse), Cadeautjes, Cake, Dranken (alcoholisch), Fruit, Gebak, Geitenkaas, Graanproducten, Groente, Handperen, Kaas, Kippenvlees, Lamsvlees, Likeur, Non-food, Peren, Rundvlees, Schapenwol, Streekproducten, Uien, Varkensvlees, Vlees, Wijn
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin