Pluktuin het Platteland

Sinds 2000 is de Pluktuin Het Platteland te vinden aan de Engersteeg 14 te Putten. Omgeven door windsingels en weilanden is het een ontspannen vertoeven in de Pluktuin. Even genieten van de rust, het eenvoudige, een kopje koffie of thee en dan ….. oogsten!
U mag zelf oogsten, wij helpen u graag op weg.  Daarom staan er een mand, schaar/mesje voor u klaar. Wilt u zelf uw zelfverpakkingsmateriaal meenemen?

Bij het verkooppunt staan krijtborden waarop de groente en fruit vermeld staan, die op het bezoekmoment te oogsten zijn en daar staan tevens de verkoopprijzen bij.
In de groentetuin markeren wij het veldje, dat geoogst mag worden, met een rode boerenzakdoek. De fruitbomen, die geplukt mogen worden, voorzien wij eveneens van een rode boerenzakdoek.
Bloemen plukken: u plukt de bloemen, die u mooi vindt met een schaar.
Kleinfruit: eerst één proeven. Lekker? Dan graag met twee handen plukken en het fruit in de daarvoor bestemde bakjes doen. U mag het kleinfruit mixen.

Engersteeg 14
3882 RJ Putten
T: +31 (0)341 352 506
E:

StaltypeZelfoogsttuin
AssortimentAppels, Bessen, Blauwe bessen, Bramen, Frambozen, Fruit, Groente, Honing, Kweepeer, Peren, Peulvruchten, Pompoenen, Pruimen, Rode bessen, Sla, Zwarte bessen
TeelttypeAmbachtelijk
Seizoen06 Juni, 07 Juli, 08 Augustus, 09 September, 10 Oktober
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
In het winterseizoen de eerste zaterdag van de maand

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin