Puur Vechtdal

Op onze boerderij maken wij zuivel. En dat doen we recht uit ons hart. Van de romigste kwark tot de zachtste yoghurt, van de smeuïgste boter tot de overvloedigste melk en nog veel meer. Alles wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Hoe? Wij vinden het welzijn van onze koeien het allerbelangrijkst, want een tevreden koe geeft de beste kwaliteit melk. En die kwaliteit, daar is het ons om te doen. Niet voor niets staan onze producten bij talloze bed & breakfasts, hotels, restaurants en zelfs bij het met drie Michelinsterren bekroonde Librije’s Hotel op de (ontbijt)tafel. Daar zijn we natuurlijk super trots op.

Chris houdt zich vooral bezig met onze koeien. Hij doet niets liever. En ik, Froukje, maak samen met Chris en onze viervoetige dames onze zuivel en ontmoet graag onze klanten in de boerderijwinkel. In onze winkel vindt u naast zuivel ook vlees, kaas, honing, meel en bijvoorbeeld de lekkerste granola van Tante Luus die in combinatie met onze yoghurt of kwark echt hemels is. Rij gewoon bij ons het erf op en u ziet de winkel vanzelf. En vraagt u gerust hoe wij onze karnemelk of boter maken. Wij vinden het geweldig dat u wilt weten wat u eet en drinkt!

Balkerweg 36
7731 RZ Ommen

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBloem en meel, Boter, Granola, Halfvolle melk, Honing, Kaas, Karnemelk, Kwark, Melk, Vlees, Volle melk, Yoghurt
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 5 Vrijdag
Openingstijden

OPENINGSTIJDEN WINKEL
Dinsdag: 16.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 13.00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant