‘t Vershuus

‘t Vershuus is een winkel waar je verse producten rechtstreeks vanaf de boerderij kunt kopen.

Joyce Lamers runde al jaren een eigen groente/fruitwinkeltje net buiten het dorp Ruinen. Zij heeft samen met haar partner Edwin van Rijn een fruitbedrijf in Marknesse. Johan en Alida Laarman verkochten ook al jaren kip- en kalkoenproducten vanuit hun boerderijwinkel bij hun eigen pluimveebedrijf in Ruinen. Geke Schoonvelde liep al een poos rond met het idee om een kaasmakerij te beginnen met melk van eigen koeien, zij heeft samen met Geuchien een melkveebedrijf in Ruinen.

Het idee ontstond om de krachten te bundelen en samen een winkel in het centrum van Ruinen te beginnen. Op 29 april 2016 openden wij onze deuren. Wij bieden een breed assortiment aan: verse kipproducten, groente en fruit in allerlei soorten en maten en een uitgebreid assortiment van boeren(kruiden)kazen. Onze kracht is dat wij weten waar onze producten vandaan komen, namelijk zoveel mogelijk van onze eigen bedrijven. Dus als er vragen zijn over de producten, kom naar onze winkel en wij beantwoorden ze graag.

Meester Harm Smeengestraat 13,
7963 BM Ruinen

StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentAppels, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Fruit, Honing, Kaas, Kalkoenvlees, Kersen, Kippenvlees, Peren, Pruimen, Vlees
TeelttypeAmbachtelijk
SeizoenJaarrond
Openingsdagen3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

woensdag t/m vrijdag : 8.30 uur - 17.30 uur
zaterdag: 8.30 uur – 16.00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin