Tuinderij De Groenteboer

Welkom!
Dit is de website van Tuinderij De Groenteboer, een kleinschalige tuinderij waar wij met plezier en zorg bijzondere en ‘alledaagse’ groenten, fruit en bloemen telen.
Wij telen volgens de principes van de biologische landbouw, met een grote diversiteit aan gewassen. We streven ernaar onze groenten zoveel mogelijk lokaal en regionaal te verkopen.
Je vindt onze tuinderij vanaf voorjaar 2016 bij recreatieboerderij De Boerinn in Kamerik, net buiten Woerden, middenin in Het Groene Hart. Wij hebben daar een zelfoogsttuin waar je als aandeelhouder zelf je groenten en bloemen kunt komen oogsten. De tuin is in de zomer ook voor bezoekers toegankelijk.
Verder vind je ons met onze producten elke zaterdag op de streekmarkt in Woerden.

Mijzijde 6,
3471 GM Kamerik
T: +31 (0) 6 55 05 65 52
E: info@tuinderijdegroenteboer.nl

StaltypeKraam
AssortimentAalbessen, Aardappelen, Aardbeien, Andijvie, Bessen, Bloemkool, Boerenkool, Boontjes, Bospeen, Broccoli, Courgettes, Frambozen, Fruit, Geschenkpakketten, Groente, Knolselderij, Koolrabi, Paprika, Pompoenen, Prei, Raapstelen, Rabarber, Radijs, Rode bieten/krootjes, Rode kool, Sla, Snijbonen, Spekbonen, Sperziebonen, Spitskool, Tomaat
TeelttypeBiologisch/ekologisch
SeizoenJaarrond
Openingsdagen6 Zaterdag
Openingstijden

Vanaf 2016 vind je ons en onze groenten elke zaterdag tussen 9 en 17 uur op de streekmarkt in Woerden. Dat is de oudste wekelijkse streekmarkt van Nederland. Wij staan daar met een zo breed mogelijk assortiment groenten. In de eerste plaats natuurlijk met krakendverse groenten van onze eigen tuinderij, maar als het nodig is, vullen we dat aan met biologische of biologisch-dynamische groenten van collega-tuinders of de groothandel. We gaan wel met de seizoenen mee, dus je zult bij ons geen courgettes in december zien of veldsla in de zomer. Als je groenten tegenkomt die je nog niet kent, geven we je graag tips 'om ermee om te gaan'.

Geaccepteerde betaalmiddelenContant