Versboerderij Daalwiek

‘Weet wat je eet, PUUR en (H)EERLIJK’
Dat is het motto dat de familie Daalwijk meegeeft aan hun bedrijf dat is gevestigd in het Gelderse Geesteren. Een versboerderij waar men doet aan melkveehouderij, met daaraan verbonden een kaas- en zuivelmakerij. Daarnaast teelt men op de tak akkerbouw, hoofdzakelijk consumptie-aardappelen, voor de directe verkoop. Maar de grootste nadruk ligt toch wel op het melkveehouderij gebeuren. Op het bedrijf houdt men met twee gezinnen hun bedrijf draaiend. De ene familie houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van de koeien en het telen van aardappelen. Terwijl het andere gezin zich bezig houd met de productie van echte boerenkaas en Ambachtelijke zuivel, met het bijbehorende afrijpen van de kaas.

Daarnaast houden zij zich ook bezig met de verkoop van al de producten in de Boerderijwinkel, welke ook op het bedrijf aanwezig is. Met partners uit de omgeving voorziet men in de dagelijkse behoefte. Het bedrijf Daalmeijer is een innoverend bedrijf, welke graag mee gaat in de ontwikkelingen voor de toekomst. Dit is ook een van de redenen, dat zij sinds november 2011 melken, met een melkrobot. Een bedrijf dat een bezoek zeker waard is.

Oude Diepenheimseweg 3A
7274 AB Geesteren (GLD)
T: +31 (0)6 52 15 50 67
E: versboerderij@daalwiek.nl

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Barbecue vlees, Barbecuepakket, Catering, Droge worst, Fruit, Groente, Honing, Horeca-aangelegenheden, Kaas, Melk, Mosterd, Sauzen en smaakmakers, Seizoensfruit, Seizoensgroente, Vlees, Vleeswaren, Zuivel
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag: 13:30 - 17:30 uur
Woensdag: 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Op rekening, Pin, QR- code, Via een betaalverzoek/Tikkie