Zorgboerderij De Marsen

in de boerderijwinkel van de Marsen kun je terecht voor biologische eieren en vlees van eigen boerderij.In het zomerseizoen verkopen zij groente van eigen land. Zuivel komt van Noorderhoeve en Klompenhoeve. Verder kan je er terecht voor boerderij ijs. Biologische groente en fruit zoveel mogelijk uit de regio. De kazen worden door hen gesneden en verpakt. Zuivel zit zoveel mogelijk in glazen flessen en potten die worden hergebruikt.Verder zijn er nog veel meer biologische producten te verkrijgen.

De Marsen werkt biologisch dynamisch. Dus zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Voer voor de boerderijdieren en strooisel voor in de potstal komen van ons eigen land. Of worden zo nodig aangevuld door andere biologische bedrijven. Mest voor het grasland en de groentetuin is van eigen vee.

Pikpotweg 1
1121 HZ Landsmeer
T: +31 (0) 20 482 50 15
E: boerderijwinkel@demarsen.org

StaltypeWinkel, Zorglocatie
AssortimentAardappelen, Boerderij-ijs, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit/vruchtensappen, Groente, IJs, Kaas, Koffie (drank), Kruiden, Melk, Peulvruchten, Roomboter, Thee (drank), Verse kruiden, Vetten en olieën, Vlees, Yoghurt
TeelttypeBiodynamisch, Biologisch/ekologisch
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 3 Woensdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag, 6 Zaterdag
Openingstijden

Mandag t/m vrijdag: 14.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 10.00-13.00 uur

Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin