Zorgboerderij de Zuidpunt

Zorgboerderij de Zuidpunt is een zorgboerderij die arbeidsmatige dagbesteding biedt aan mensen met een beperking. De Zuidpunt is van oorsprong een akkerbouwbedrijf en houd zich voornamelijk bezig met vollegrondsgroenteteelt. Daarnaast houden we ook verschillende dieren.
Zorgboerderij de Zuidpunt is opgericht in 2004 door Corstiaan den Boer en zijn vrouw Johanna. Zij zijn begonnen met één dag in de week dagbesteding aan te bieden aan de cliënten van Yulius. Dit kon al snel uitgebreid worden naar vier dagen in de week, waarbij gemiddeld zo’n twintig deelnemers per dag gebruik maken van de activering. Dit dankzij het team van verschillende begeleiders en stagiaires dat dagelijks klaar om alle activiteiten met de cliënten uit te voeren.
De zorgboerderij bevind zich op het uiterste puntje van Dordrecht. U vindt de boerderij gelegen tussen de historische bunkers en het mooie landschap van de Hollandse Biesbosch. Een mooi bedrijf op een prachtig stuk natuur!

Polder Oudendijk 2-A,
3329 LL Dordrecht

StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij, Zorglocatie
AssortimentAardappelen, Andijvie, Bloemkool, Boerenkool, Bospeen, Bosui, Eieren, Groente, Jams, Kaas, Knolselderij, Kruiden, Paksoi, Prei, Raapstelen, Rode kool, Uien, Verse kruiden
TeelttypeGangbaar
SeizoenJaarrond
Openingsdagen1 Maandag, 2 Dinsdag, 4 Donderdag, 5 Vrijdag
Openingstijden

Maandag 09:00 15:00
Dinsdag 09:00 15:00
Donderdag 09:00 15:00
Vrijdag 09:00 15:00

Geaccepteerde betaalmiddelenContant