TERUG

Voorfietser Gelderse Vallei / Eemland

Mijn naam is Rianne van Zandbrink en ik ben voorfietser van de regio’s Gelderse Vallei en Eemland. Master studente aan in Wageningen met nog maar één jaar te gaan (als alles volgens planning gaat…). Mijn fascinatie van voeding en de voedselketen staat centraal in mijn studentenleven. Ik ben namelijk bezig met de master voeding en gezondheid én de master communicatie, gezondheid en life sciences.

Daarnaast heb ik tot mijn 18de gewoond op de biologische boerderij van mijn ouders, waar inmiddels ook mijn broertje in de maatschap is opgenomen. Dus ja, eten en productie van eten is op die manier, met de paplepel ingegoten (om maar in de voedseltermen te blijven)! Ook deze boerderij heeft inmiddels een boerderijwinkeltje en ik ervaar van dichtbij hoe tof het is om mensen te verbinden met je bedrijf. Onder het mom weet wat je eet, en koop lokaal!

Nou goed, naast mijn verbinding met voeding pak ik ook met regelmaat mijn racefiets of mountainbike om wat kilometers te vreten (ja weer voedselterm… Is het al vermoeiend?). Dus toen ik Fietsen voor m’n eten ontdekte, bleek dat een ideale combinatie van fietsen en eten! En door voorfietser te worden, kan ik zelf actief opzoek naar lokale aanbieders van eten. Ik vraag jullie om mij actief te helpen met het in kaart brengen van nog meer aanbieders in de Gelderse Vallei via deze groep! Wat heb jij #gezienindegeldersevallei?

Rianne van Zandbrink

Vragen, tip en/ of opmerkingen? Stuur gerust een mail naar: geldersevallei@fietsenvoormijneten.nl

TERUG