TERUG

Voorfietser Kromme Rijnstreek

Hallo Kromme Rijnstreekgenoten,

Mijn naam is Christie de Vrij. Fruit en groenten, alles wat groeit en bloeit in de natuur, ik word er enthousiast van. Hoe heerlijk is het om te eten vers van het land, uit je eigen tuintje of gekochte producten bij de boer op de hoek.

Elke regio heeft zijn eigen producten, juist ja, de streekproducten. Zo zijn wij 20 jaar geleden in ’t Goy komen wonen, midden tussen de kersenbomen. Het seizoen is kort, maar oh zo gezellig om in de boomgaard je kersen te halen en op te eten en te delen met anderen. Maar er is veel meer in de regio te vinden, bij de Landwinkel, diverse kaasboeren, eierstalletjes en mooie initiatieven van jonge meiden die hun eigen fruitkraampje begonnen hier in de regio. Ik word er blij van om even op de fiets iets “vers” te halen en je steunt daarmee de boeren en de ondernemers uit de regio.

Ik deel vaak foto’s over versproducten en wat ik ervan kook. Gewoon om anderen te enthousiasmeren. Verder fiets ik ook graag en wil ik mijn regio wel verder ontdekken en helpen. Dus toen Jacoline Peek mij vroeg om voorfietser te worden, dacht ik gelijk: Ja dit past bij mij.

Als organisator van events, verbind ik graag mensen, ik wil eerlijke boodschappen verkondigen met een maatschappelijk belang en mensen enthousiasmeren. Fietsen voor mijn eten past bij mij en ik ben benieuwd naar wat het me brengt aan leuke nieuwe contacten, en of er ook veel mede enthousiastelingen zijn. Samen sterk! Geniet van het platform en draag bij aan deze community!

Ontmoeten wij elkaar straks op de fiets?

Christie de Vrij

E-mailadres: krommerijnstreek@fietsenvoormijneten.nl

TERUG