TERUG

Welkom in Gelderse Vallei / Eemland!

Waar vind je in de regio Gelderse Vallei goed en gezond eten, zo langs de weg op boerenlandweggetjes en tuinderslaantjes en bij kleine winkeliers en marktkramen? Deel deze unieke verscholen plekjes in onze regio zodat we weten waar we zijn en wat ze te bieden hebben.

In navolging van initiatiefnemer Marja van der Ende in regio Westland willen wij de deugd fiets graag koppelen aan de nood: zorgen voor ons dagelijkse eten. En daarbij steunen wij het liefst de lokale ondernemers, kleine winkels, tuinders en boeren in de Gelderse Vallei en Eemland en daarbuiten, die hun waar ook langs de weg aanbieden. Maar waar vinden we ze?

Wil je informatie in de vorm van website, facebookpagina’s of gewoon locaties delen zodat wij onze fietsrondjes kunnen verrijken met een bezoekjes aan deze winkeltjes en stalletjes. Ook willen wij graag weten hoe ze betaald kunnen worden: contant, wisselautomaat of pin aanwezig? Deel ze via het tipsformulier.

Deze regiopagina kan uitgroeien tot een platform waar ook anderen deze informatie kunnen vinden. Kijk op de regiokaart van Gelderse Vallei en de regiokaart van Eemland voor alle locaties die we inmiddels verzameld hebben.

De meest actuele informatie is te vinden in onze Facebookgroep. Heb je geen Facebook, dan kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Vragen en/of suggesties? Mail naar geldersevallei@fietsenvoormijneten.nl.

TERUG